Hengels Dweilfestival 2015 GAAT DOOR!

Na dat laatst naar buiten is gekomen dat het Hengels Dweilfestival mogelijk ten onder zou gaan is er de afgelopen weken een hoop gebeurd. Door het feit dat het er financieel niet best voor stond is er door Hans Langeler het idee bedacht om een snackbuffet te organiseren met als doel financiële steun voor het festival. Ook is dit in diverse media kenbaar gemaakt.

Woensdag 11 maart was het eerste snackbuffet, maar liefst 87 personen wisten de weg hierna toe te vinden. Zeer geslaagd en zelf ook redelijk wat vrije giften mogen ontvangen. En ook van enkele lokale ondernemers hebben we nog wat extra sponsoring mogen ontvangen, SUPER!

Op woensdag 18 maart was het 2e snackbuffet. En dit was een nog groter succes dan de week ervoor, want er waren maar liefst 157 mensen aanwezig om te genieten van het lekkere snackbuffet!

Met alle vrije giften en opbrengsten hebben we een mooi bedrag binnen gehaald. En we kunnen nu dus ook melden dat het Hengels Dweilfestival op zondag 19 april 2015 gewoon door gaat!
Iedereen dank voor de steun en komst naar het snackbuffet.

Voor zondag 19 april kunnen wij natuurlijk ook nog de hulp van vrijwilligers gebruiken. We zijn vooral op zoek naar mensen die in tweetallen een orkest willen begeleiden. Lijkt het je wat om te helpen? Neem dan contact met ons!