Muzikale Brunch Buffet op zondag 17 april 2016

Op zondag 17 april 2016 is er alweer het 9e Hengels Dweilfestival. Er zullen weer 14 dweilorkesten uit heel Nederland afreizen naar Hengelo (Gld) om op 4 verschillende podia te gaan strijden voor de titel. Dit jaar zijn de podiums voor bij zaal Leemreis, voor bij partycentrum Langeler, op de parkeerplaats bij de Spannevogel verzorgd door eetcafé Jansen & Jansen in samenwerking met café de Zwaan en het Hoofdpodium op het pleintje bij Expert. Tevens is er een warenmarkt in het dorp verzorgd door Marktvision.

Vanaf 13:00 uur, na de opening op het Hoofdpodium, zullen de 14 dweilorkesten op de diverse podia hun klanken laten horen. Echter begint het Hengels Dweilfestival dit jaar al om 12:00 uur met een “Muzikale Brunch” bij het Hoofdpodium (bij slecht weer in zaal Langeler).

Voor dit brunch buffet zijn er kaarten te koop van € 10,- per stuk. Hiervoor kunt u genieten van een volledig verzorgde brunch buffet onder muzikale klanken. De opbrengst van het brunch buffet is deels voor Stichting Hengels Dweilfestival en deels voor Stichting Zwembad het Elderink.

De kaarten à € 10,- per stuk zijn te koop bij:

Partycentrum Langeler
Spalstraat 5
7255 AA Hengelo (Gld)

Voor meer informatie of om ook kaarten te kopen kunt u ook contact opnemen via secretaris@hengelsdweilfestival.nl of via pr@hengelsdweilfestival.nl

brunch front brunch back